Inspirert av naturen og
nærheten til sentrum

MASSERUD TERRASSE

MASSERUD TERRASSE

OM LEILIGHETENE

BOLIGPROSJEKTET MASSERUD UTVIKLES AV OLAVSGAARD EIENDOM AS I SAMARBEID MED DARK ARKITEKTER. I UTVIKLINGEN AV PROSJEKTET ER DET SØKT Å SKAPE EN GOD STANDARD, BÅDE NÅR DET GJELDER ARKITEKTUR OG MILJØ.

 

Leilighetene på Masserud Terrasse har en fantastisk beliggenhet i sørenden av tomten, og er plassert for åpne opp for mest mulig utsikt, lys og luft. De er videre plassert i tre bygg ved siden av hverandre. Alle leilighetene har en eller flere private uteplasser – enten markterrasse, balkong eller terrasse. Arkitekturen er variert og funksjonell, og de store vindusarealene vil skape en flott atmosfære i

oppholdssonene.

 

De tre leilighetsbyggene ligger terrassert, og delvis integrert i terrenget, slik at bebyggelsen følger tomtens naturlige omgivelser.

 

Det medfølger en garasjeplass til alle leilighetene, med mulighet for å kjøpe ekstra garasjeplass. Det presiseres at det er begrenset antall ekstra parkeringsplasser. Fra garasjeanlegget er det heis opp til de ulike etasjene, med direkte adkomst til leiligheten.

 

Stort fellesareal på ca 300 kvm på plan 1 i leilighetsbygg B31. Tørrskodd adkomst fra alle leiligheter. Her blir det etablert “velvære-avdeling” med trimrom, boblebad, badstue, toaletter og felles stue med kjøkken. Utgang til stor terrasse. I tillegg etableres smøre- og servicebod for ski og sykkel. Se nærmere beskrivelse av

denne avdelingen på side 26 i prospektet.

 

Alle boligene leveres med en gjennomgående god standard. Dette er nærmere beskrevet i leveransebeskrivelsen av prosjektet, dog bør noe av dette fremheves.

 

Fasaden leveres med en kombinasjon av tegl og platekledning. Dette gir lite vedlikeholdsbehov og et moderne uttrykk.

 

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme. Varmtvann leveres fra fjernvarmeveksler plassert i teknisk rom i parkeringskjeller. Oppvarming av leilighetene vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme på bad og radiatorer i øvrige rom. Dette er en svært komfortabel oppvarming som gir deg behagelig varme året rundt.

 

Avregning av energiforbruk til hver bolig med egen energimåler.

 

Som et tilvalg kan man i de fleste leiligheter installere gasspeis.

Nødvendig radonsikring vil bli etablert.

 

Alle boligene leveres med ett eller to plassbygde bad/wc, avhengig av leilighetens størrelse og planløsning. Badene leveres med god standard på innredning fra Svedbergs, men også med mulighet for ulike tilvalg, blant annet badekar i de fleste leiligheter. Størrelsen på innredning tilpasses størrelsen på badet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel vil bli installert.

 

Kjøkken med hvite fronter fra Marbodal, type Form Hvit eller tilsvarende. Kjøkken leveres med underlimt vask, laminert benkeplate, integrert oppvaskmaskin, induksjon platetopp, komfyr og kjøl-/fryseskap. Alle hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Det er også mulighet for ulike tilvalg på kjøkken. Det er blant annet mulighet for å gjøre om kjøkkenet fra åpen til lukket løsning i de fleste leilighetene.

 

På noen av leilighetene er det mulighet for å opprette et ekstra soverom.
Dette er markert med stiplet linje på plantegningene.

 

Innvendige vegger leveres med helsparklede og malte gips/betongvegger.

 

Etasjeskillere i betong.

 

Dør mot terrasser/balkonger leveres med heve-/skyvedører med glass. Det elektriske anlegget leveres i hovedsak som skjult anlegg. Downlights på bad. Mulighet for downlights i flere rom som tilvalg.

 

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette er energibesparende, og sikrer ren, filtrert og temperert tilluft samtidig som det fjerner forurenset og fuktig inneluft.

 

Gang/entré og soverom leveres med skyvedørsgarderobe med innredning.

 

I tillegg til den innvendige boden får alle boligene egen sportsbod i garasjeanlegget.

 

Dekke på terrassene/balkong leveres som betongoverflate eller tremmegulv og glassrekkverk med håndløper i stål.

 

Utomhusområdet leveres ferdig opparbeidet, tilsådd og beplantet. Markterrasser blir avskjermet mot naboer med beplantning, betongmur eller liknende.

 

Det legges opp til en gjennomgående god standard på fellesarealer med blant annet snøsmelteanlegg i nedkjøringsrampe til garasjeanlegg, belysning ihht endelig utomhusplan, betong/asfalt i internveier etc. Se også utomhusplan i prospektet for nærmere oversikt.

 

Det tas forbehold om avvik mellom prospekt, nettannonse, leveransebeskrivelse og tegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende.

MASSERUD TERRASSE

STOR FELLES STUE OG “VELVÆRE”-AVDELING

VED UTFORMINGEN AV MASSERUD PROSJEKTET ER DET FORSØKT LAGT VEKT PÅ GODE UTEAREALER OG LUFTIGE ROM. DETTE FOR Å SKAPE EN GOD ATMOSFÆRE I FELLESAREALENE OG ET HYGGELIG SOSIALT STED Å MØTES.

 

Det samme er tenkt for det ca 300 kvm innvendige fellesarealet i plan 1.
Arealet er tilgjengelig for alle beboere i Masserud Terrasse og inneholder:

 

“VELVÆRE”-AVDELING MED BOBLEBAD MED LOUNGEOMRÅDE,
TO BADSTUER OG TRIMROM.

Etter en tur ute i skog og mark, i trimrommet eller kanskje bare etter en lang
dag er det deilig å kunne gå rett i badstua eller synke ned i boblebadet.
Etter et bad i boblebadet kan du slappe av i en av loungstolene foran peisen
med utsikt rett ut i naturen.

 

I “velvære”-avdelingen vil det bli 2 typer badstuer, toaletter, dusj, treningsrom
og boblebadekar.

 

FELLES STUE/OPPHOLDSROM MED KJØKKEN.

Perfekt til felles eller private sosiale arrangementer. Dette er et stort rom på
ca 130 kvm, og rommer både spisestue, sofagrupper og eget kjøkken i tillegg til egen terrasse. Dette gir sameiet muligheter til å arrangere forskjellige typer arrangementer som bridgekvelder, vinsmaking, avholde kurs eller samles for å se langrennsstafetten!

 

Rommet er også stort nok til å kunne gjennomføre sameiermøter. Her er det beboerne som avgjør hvordan man organiserer bruken av disse arealene.

 

PEIS I BÅDE “VELVÆRE”-AVDELINGEN OG STUEN.

Peis er kos og stemningsfullt uansett årstid. Varmen fra peisen kan nytes fra boblebadet eller i stue-området med utsikt direkte ut i naturen.

 

STOR FELLES MARKTERRASSE MED DIREKTE ADKOMST TIL MARKA.

Med direkte adkomst fra fellesarealene finner du en 63 kvm stor markterrasse.

Dette vil være en fin møteplass både sommer og vinter. Markterrassen har direkte adkomst ut i naturen og turløypene.

 

SMØRE-/SERVICEBOD TIL SKI OG SYKKEL.

Her er det bare å plukke med seg skiene dine, smøre og legge i vei innover i østmarka. For sykkelentusiaster er det i dette rommet avsatt plass til eget sykkelverksted. Rommet har direkte adkomst ut til marka og turløypene.

Fagansvarlig Eiendomsmegler

MNEF

Simen Grefsrud

Mobil: 45 00 70 94

SEND E-POST ››

PROA Lørenskog | Ola Hegerbergs gate 8, 1476 Rasta | Telefon: 67 90 40 10 | Faks: 67 90 40 11 | E-post: lorenskog@proa.no

Vi tar forbehold om skrivefeil på nettsiden.