Inspirert av naturen og
nærheten til sentrum

MASSERUD

NATURSKJØNNE MASSERUD

VI KAN MED HÅNDEN PÅ HJERTET SI AT PROSJEKT MASSERUD SKILLER SEG UT.

 

I et prosjektmarked med mye monoton bebyggelse synes vi det er utrolig spennende å endelig tilby noe som setter beliggenhet og kvalitet i fokus.
Med marka på den ene siden, og sentrum av Lørenskog på den andre, er det faktisk mulig å få i både pose og sekk. Med denne unike og solrike beliggenheten, moderne arkitektur, påkostede standard og barnevennlige profil mener vi at Masserud er det beste prosjektet i Lørenskog på mange år.

 

Hele utbyggingsområdet er utformet med en grønn profil med all parkering under bakken, inkludert gjesteparkering. Kjøring inne på området er kun tillatt ved flytting etc. Det er lagt vekt på gode og romslige felles uteområder, og at det skal gå et «grøntdrag» gjennom området og ut mot marka.

 

Det er i hele prosjektet lagt vekt på arkitektur og utforming av et godt helhetsinntrykk for hele prosjektet. Det skal være en rød tråd i valg av materialer og uttrykk for alle byggetrinnene. Det er også lagt vekt på gode materialvalg både på fasade og innvendig standard.

 

OM MASSERUD

MASSERUD LIGGER I HJERTET AV LØRENSKOG

MIDT MELLOM MARKA OG SENTRUM

BELIGGENHETEN PÅ MASSERUD KOMBINERER BÅDE ET AKTIVT OG URBANT LIV. NÆRHETEN TIL SENTRUM – OG SAMTIDIG RETT VED ØSTMARKA MED UTALLIGE TURMULIGHETER.

 

ØSTMARKA

Velger du å kjøpe bolig på Masserud, vil du ha nydelige Østmarka liggende rett utenfor terrassedøren din og et mangfold av turløyper egnet både for langrenn, sykkel, gå- eller løpeturer. I tillegg finner du akebakker, badevann og fiskevann samt flotte stier opp til skogstopper i kupert terreng.

 

LANGRENN

I umiddelbar nærhet til Masserud ligger inngangen til Østmarka med blant annet lysløype inn mot Mariholtet og videre innover i marka. Et stort og variert løypenett gjør at du kan komme deg rundt i hele Østmarka og få flotte naturopplevelser både på dag- og kveldstid.

 

SYKKEL

Du kan også starte sykkelturen rett utenfor boligen din på Masserud. Herfra kan du sykle innover i marka og velge i et hav av glimrende sykkelløyper – både på stier og grusveier.

 

For utfyllende informasjon kan du laste ned prospekter her »

 

MASSERUD

LØRENSKOG SENTRUM

VELGER DU Å BOSETTE DEG PÅ MASSERUD VIL DU FÅ EN MEGET ENKEL HVERDAG. DET ER GANGAVSTAND TIL ALT AV FASILITETER OG SERVICETILBUD, SAMT OFFENTLIG KOMMUNIKASJON MED GODE FORBINDELSER.

 

Nye Lørenskog sentrum har de siste årene vært gjennom en utrolig utvikling
og gjort kommunen til et attraktivt bosted, samt en kommune med økte antall arbeidsplasser. Nærheten til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen gjør Lørenskog sentralt beliggende med korte avstander i alle retninger. Som et resultat av
dette har sentrum i Lørenskog vokst seg frem og fremstår i dag som en
moderne forstad med bymessige fasiliteter.

 

Fra Masserud har du kort gangavstand til store deler av Lørenskog sentrum. Nærmest ligger Lørenskog Senter (Triaden), et moderne kjøpesenter med blant annet apotek, vinmonopol, variert shopping, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell etc.

 

I andre enden av Skårersletta finner du Lørenskog Hus. Dette er kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger/show, kurs/konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk-
og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter, restauranter, aktivitets-

huset VOLT for ungdom m.m.

MASSERUD

IDRETT OG AKTIVITET I LØRENSKOG

LØRENSKOG KOMMUNE INNEHAR ET BREDT UTVALG INNEN ULIKE IDRETTER, OG DET FINNES FLERE IDRETTSPLASSER OG HALLER I KORT AVSTAND FRA MASSERUD.

 

Både innen breddeidrett og eliteidrett finnes det mange ulike alternativer;
fotball, håndball, ishockey, svømming, tennis, turning, friidrett, langrenn, bryting, basketball, karate, ju jitsu, rytmisk gymnastikk, dans, badminton, volleyball, bordtennis, innebandy, sykkel, frisbee, klatring, sjakk m.m. En kort kjøretur unna finner du Losby Gods med 18-hulls og 9-hulls golfbane.

 

Foruten marka og alle mulige idrettsgrener finner du Sørlihavna som ligger en
kort joggetur unna Masserud. Her har kultursektoren i kommunen bygget en utendørs styrketreningspark. På en 500 kvadratmeter stor terrasse er det
montert solide apparater i trykkimpregnert trevirke som gir deg muligheten
til å trene hele kroppen helt gratis.

MASSERUD

HVORFOR KJØPE NYTT I STEDET FOR BRUKT?

 

LAV DOKUMENTAVGIFT:

Ved kjøp av brukt selveiet bolig må man betale dokumentavgift på 2,5 % til staten som beregnes av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny selveiet bolig beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke hele kjøpesummen.

 

STANDARD:

Ny bolig bygges i henhold til nye forskriftskrav (TEK 10) som gir deg en god teknisk standard gjennom bedre isolasjon, balansert ventilasjon, flere el-uttak m.m.

 

Boliger og bygg trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig vil du ikke ha behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover. Her sparer du verdifull fritid! Ved kjøp av ny bolig har du mulighet til å tilpasse denne med tanke på innredning og materialvalg i en tilvalgsprosess med entreprenør. Gjennom god planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg!

 

FAST PRIS:

Ved kjøp av ny bolig på Masserud kan du forholde deg til fast pris på boligen.

 

FREMTIDIG AVKASTNING:

Boligmarkedet vil i årene som kommer bære preg av strengere krav til dokumentasjon og standard. Mer omfattende boligsalgsrapporter vil i mye sterkere grad enn tidligere takster belyse den tekniske standarden på boliger. Dette gjør at vi i årene som kommer antakeligvis vil se et boligmarked der nyere, godt dokumenterte, boliger vil være prisvinnerne fremfor eldre boliger.

 

NABOSKAP:

Du flytter inn i et nyetablert sameie samtidig med alle dine fremtidige naboer.
Det er mye enklere å knytte bånd og vennskap når alle starter på likt, kontra det
å flytte inn i et etablert boligsameie hvor det meste allerede er «satt».

”Hvis du bor på Masserud
skal du glede deg til å komme
hjem
og være stolt av å
fortelle hvor du bor”

MASSERUD

ARKITEKTENS VISJON FOR MASSERUD

TOMTEN HAR EN FLOTT LANDLIG BELIGGENHET OG ER NÆRT TILKNYTTET LØRENSKOG SINE SENTRUMSFUNKSJONER. BEBOERNE VIL DERFOR HA GLEDE
AV BÅDE FRITIDS- OG NATUROPPLEVELSER SAMTIDIG SOM DE KAN SPASERE
TIL ALLE SERVICETILBUD.

 

Eiendommen har gode solforhold og utsikt til vakker natur og friområder.
Vi tror Masserud-prosjektet vil være et ideelt tilbud for både voksne, familier
og andre målgrupper som ser verdien i kombinasjonen av natur, service og beliggenheten mellom Oslo og Lillestrøm sammen med stedets godt utviklede bokvaliteter. Tomten har sydvendt helning med utsikt mot et naturlig bekkedrag
og turområde i syd.

 

Gjennom god organisering på tomten og en bevisst planlegging av mellomrommenes program har vi søkt å skape et helhetlig og samlende hovedgrep. Utearealene vil gi beboerne et godt miljø i attraktive omgivelser inspirert av naturen og dagens kulturlandskap. Stiene over tunene knytter eiendommens beboere til indre og ytre kvaliteter. Du blir mottatt i adkomst-
soner og får glede av tunenes romlige kvaliteter. Eller beveger deg langs stier
som åpner seg ut mot sol, lys, utsikt, vegetasjon, landskap, tursti og bekkedrag.

 

De tre bygningstypologiene vil variere i uttrykk og formspråk innenfor et overordnet designprinsipp med et helhetlig hovedgrep i landskap og form.
De tre typologiene er utviklet innenfor en kvalitetsbevisst samtidsarkitektur og
vil skape mangfold og et godt bomiljø på Masserud.

 

Rommene mellom byggene har også et hierarki som strekker seg fra boligens private forhager og leilighetenes terrasser via halvprivate små tun og tre større fellesområder for lek eller sosialt samvær. Disponering av volumer på tomten
og variasjonen i høyder på bebyggelsen er valgt for å gi en god tilpasning til nabobebyggelse. Byggene er plassert for å gi gode lys- og solforhold til enhetene, og åpner opp for mest mulig utsikt lys og luft. Volumene er disponert for å
skygge minst mulig for eksisterende naboer og egen bebyggelse.

 

Av Merete Hoff, Dark arkitekter - www.darkarkitekter.no

Fagansvarlig Eiendomsmegler

MNEF

Simen Grefsrud

Mobil: 45 00 70 94

SEND E-POST ››

PROA Lørenskog | Ola Hegerbergs gate 8, 1476 Rasta | Telefon: 67 90 40 10 | Faks: 67 90 40 11 | E-post: lorenskog@proa.no

Vi tar forbehold om skrivefeil på nettsiden.